Haşereleri ve Böcekleri Kampımızdan Nasıl Uzak Tutabiliriz?

Haşereleri ve Böcekleri Kampımızdan  Nasıl Uzak Tutabiliriz?
Haşereleri  Nasıl Uzak Tutabilirsiniz?
Sivrisinekler, keneler, karıncalar, sinekler ve arılar sağlık riskleri yaratarak can sıkıcı olmaktan öteye geçebilirler. Onları sizden uzak tutmak için vücudunuzun mümkün olduğu kadar büyük bir kısmını kaplayan açık renkli, bol giysiler giyin. Bu giysiler en fazla korumayı sağlar. Çadırınız da dahil olmak üzere uçan yaratıkları uzak tutmak istediğiniz her şeyin etrafına yüksek kaliteli cibinlik örtün (fermuarı açtığınızda ekstra bir koruma katmanı için).
 
Geceleri el fenerlerinin parlak beyaz ışığı böceklerin ilgisini çeker; bunun yerine yeşil veya kırmızı ışık modunda bir fener kullanın. Bulunduğunuz yer izin veriliyorsa kamp ateşini de yakabilirsiniz; böcekler dumandan nefret eder.
 
Sinek kovucu spreyleri ve losyonları etkilidir ancak kimyasal, insanlar için de toksik olabilir. Çocuklarda  Sinek  kovucuları kullanmadan önce çocuk doktorunuzla konuşun. Bitki bazlı bir kovucu kullanmayı tercih ediyorsanız limon okaliptüs yağıyla yapılmış olanı tercih edin.
 
Keneler için cennet olan aşırı büyümüş çimlerin arasında dolaşmayın. Potansiyel hastalık taşıyan parazitleri sizden uzak tutmak için spreyler kullanın, pantolonunuzu çoraplarınızın içine sokun EN İYİSİ  MUTKALA  TOZLUK KULLANMAYA ÖZEN GÖSTERİN. Her gece kendinizi kontrol edin. Kendinizde veya seyahat arkadaşlarınızdan birinde (köpekler dahil) bir kene bulursanız, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin önerdiği gibi  steril , sivri uçlu bir cımbız kullanın. Isırık izi kaldıysa, cildi sabunla veya alkolle yıkayın ve şişmeye başlarsa doktora (veya veterinere) başvurun. Günlük aktiviteler sırasında yatağınıza yapışan kenelerin ve diğer böceklerin (veya zehirli meşe gibi tahriş edici maddelerin) yatağa girmesini önlemek için temiz, kuru kıyafetlerle uyuyun.
 
Zamanlama ve yer de önemlidir. Böceklerin çoğaldığı yerlerden ve mevsimlerden kaçının. Yazın başından ortasına kadar olan dönem, bazı bölgelerde  yüksek böcek mevsimi olmasıyla ünlüdür; En son bilgiler için önceden arsştırın. Durgun suyun yakınında kamp veya piknik kurmayın. Birçok haşaratın beslenmek için dışarı çıktığı akşam karanlığında ekstra dikkatli olun.
 
Son olarak, kamp alanınızı mümkün olduğunca temiz tutun: Yiyecekleri dışarıda bırakmayın, yenilebilir yiyecekleri yerden yüksekte saklayın ve  izleyin . Böceklerin uyku alanınıza girmesini engellemek için çadırınızın fermuarını kapalı tutun. Ve ayakkabılarınızı daima çadırınızın içinde saklayın, böylece siz uyurken içine hiçbir şey girmez. Giymek istediğinizde sizede kötü süprizler olmaz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.